Norsk talang klar   för RallyX Supercar Scandinavia och Olsbergs MSE – Daniel Holten
 
Nu är det klart vilka förare som kommer att representera Olsbergs MSE i nystartade RallyX Supercar Scandinavia. Förutom Sebastian Eriksson, som presenterades i december, är det den norske talangen Daniel Holten, 22 år, från Stavanger som kommer att utmana i Supercar-klassen i en av teamets Ford-bilar.

–  Det känns fantastiskt bra, säger Holten. Jag har testat bilen förra året och jag var väldigt nöjd med både bilen och teamet. OMSE har bevisat många gånger om att de är ett team som kan leverera resultat. Det kommer att bli tufft motstånd men målet är att vara med i toppen av mästerskapet och slåss.
Holten gjorde bland annat ett inhopp i fjolårets EM-tävling i Höljes där han tog sig till finalen.

–  Daniel Holten är en ung förare som jag tror mycket på, säger Andreas Eriksson, teamchef för Olsbergs MSE. Tillsammans med Sebastian har vi ett mycket starkt team inför årets säsong i RallyX Supercar Scandinavia.

Olsbergs MSE är världens ledande rallycrossteam och under dagen presenterades också teamets globala satsning på VM och den amerikanska Global Rallycross-serien. I VM representeras Olsbergs MSE av ytterligare en norrman, Andreas Bakkerud och lettländaren Reinis Nitiis. Patrik Sandell och finländaren Joni Wiman kommer att försvara teamets färger i Global Rallycross.

–  Rallycrossen genomgår en fantastisk expansion där de internationella mästerskapen kompletteras med nationella mästerskap i form av RallyX Supercar Scandinavia, fortsätter Andreas Eriksson. Detta kommer att trygga återväxten av deltagare på alla nivåer och det gynnar sporten som helhet.